Min baggrund

Jeg er uddannet ingeniør og HD(O).

Min professionelle baggrund har rødder i automations- og produktionsbranchen, hvor jeg, som enten projektingeniør eller projekt manager, har været involveret i adskillige tekniske og forretningsmæssigt strategiske projekter.

Som projektdeltager eller supervisor, har jeg opnået en praktisk ’hands-on’ tilgang til gennemførsel af hele projektforløb, fra specifikation og installation, til indkøring og optimering af robotter og automatiseret produktionsudstyr.

– Og som projekt manager i en international virksomhed, med ansvar for udarbejdelse og validering af standard engineering løsninger, har jeg oparbejdet en fornuftig og balanceret tilgang til de administrative forretningsgange i et projektforløb; primært gennem udarbejdelse af business cases/projektdefinitioner, projektplanlægning, koordinering af ressourcer og rapportering af fremdrift til interessenter.

 

 

Udover de tekniske aspekter, har jeg gennem hele mit arbejdsforløb haft interesse for systemer og værktøjer til kvalitetssikring, effektivisering og standardisering af både produkter og processer.

Jeg er fortrolig med at anvende standarder, og har blandt andet praktisk erfaring i udarbejdelse og implementering af kvalitetsstyringssystemer efter ISO 9001, arbejdspladsvurderinger (APV’er) og arbejdspladsbrugsanvisninger (APB’er) for stoffer og materialer. Jeg har ligeledes et indgående kendskab til de dokumentations- og sikkerhedsmæssige krav, der stilles til CE-mærkning af produktionsudstyr, herunder udarbejdelse af tekniske dossiers.

Jeg har arbejdet på kunders præmisser i både ind- og udland. Jeg har blandt andet udført arbejde i Mellemøsten, Sydafrika, Sydeuropa og Irland, og i forbindelse med koordinering af projektopgaver, arbejdet på tværs af Danmark, Indien, Tyskland og Tjekkiet.

Siden september 2011 har jeg helt eller delvist udført freelance konsulentopgaver for små og mellemstore virksomheder. Få et overblik over mine projekter.

Min opgaveportefølje er sidenhen blevet udvidet med rådgivning og teknisk support i forbindelse med implementering og vedligehold af hjemmesider og digitale marketingsløsninger. – Opgaver, som blandt andet stiller krav til struktur, kendskab til tekniske termer og i visse tilfælde fordrer indblik i gældende lovgivninger, standarder og vejledninger indenfor specifikke industrielle områder. Læs mere under marketing.